Media
Om jullie een idee te geven van de onderwaterwereld, vind je hieronder fotoreportages en video's terug van zowel binnenlandse als buitenlandse duikplekken. Door op een van de foto's te klikken, start er een slideshow in een nieuw venster. De video kan ook door er op te klikken in een nieuw venster bekeken worden. Sommige foto of video reportages hebben ook nog een verslag er bij zitten.

Examen 1*D 02 maart 2012
Maar liefs negen kandidaten 1*D slaagden op 02/03/2012 voor hun theorie examen en hun zwembadproeven. Baerts Steff, Bisschops Fabiënne, Cortjens Fran, Fonke Jonnick, Fonke Steuwie, Nievelstein Sophie, Vanstreels Evelien, Yang Thomas en Franken Patrick. Een Dikke Proficiat!!!
lees meer ...
Examen 1*D 02/03/2012
Examen 1*D 02 maart 2012
lees meer ...
Reisverslag Komodo 2009
KOMODO = Kolossaal Mooi Duiken! Dat de spectaculaire onderwaterwereld van Indonesië enkele van de beste duikplaatsen van de wereld herbergt, mochten we al ervaren: we doken reeds in Manado (Noord-Sulawesi), op Selayar (Zuid Sulawesi) en Raya Ampat (West Irian Jaya). Deze keer stonden de ‘drakeneilanden’ Komodo en Rinca – twee van de 13.000 eilanden van Indonesië - op ons programma. Het bleek een topbestemming die voldeed aan al onze verwachtingen.
lees meer ...
Reisverslag Frans-Polynesië 2009
REISVERSLAG FRANS POLYNESIË - FAKARAVA De droom van elke duiker is het ontdekken van de vele wereldzeeën: bij het lezen van het artikel van Jan Van Praet (Rangiroa, haaienatol in Frans Polynesië) (zie Hippocampus nr. 216 – december 2007) begonnen wij al te watertanden. Dit zou onze volgende duikbestemming worden! Een volledige duikvakantie op Rangiroa werd ons eerder afgeraden door de touroperator, welke ons een tweede atol adviseerde: Fakarava. Wat? Nooit eerder van gehoord… Toch lieten we ons overtuigen om, naast Rangiroa, ook op Fakarava te duiken. Indien Rangiroa het haaienatol in Frans Polynesië is , is Fakarava de “haaienmuur” van Frans Polynesië!
lees meer ...
Film Boschmolenplas
Een film van Bjorn Henkens.
lees meer ...